В неделя по поречието на река Дунав и на места в Северозападна

...
В неделя по поречието на река Дунав и на места в Северозападна
Коментари Харесай

Мъглива сутрин, следобяд - слънце

В неделя по поречието на река Дунав и тук-там в Северозападна България ще се задържи мъгливо. Над останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 10 и 15 градуса, по-ниски ще останат в регионите с трайна мъгла.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд тук-там ще има ниска облачност и видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат 13 -15 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 14-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 12 градуса, на 2000 м - към 7 градуса.

В началото на новата седмица с сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток ще нахлува леден въздух. Ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, най-вече слаби; в понеделник на повече места в Северна и Източна България, във вторник - и в Централна и Южна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР